Sosyal Medya

Yayımlanma Tarihi: Aralık 7th, 2020 | Haber Editörü: Çağdaş Akagündüz

0

Hijyen Kurallarına Uygun Lezzetli Yemekler

Hijyen kurallarına uygun lezzetli yemekler Beyaz Kurumsal da. Beyaz Kurumsal firması olarak 25 yılı aşkın tecrübemiz ile Türkiye’de kendi alanımızda lider konumdayız. Bu başarılara ulaşmamız ve yakalamamız ancak ve ancak disiplinli firma politikalarımız ile olmuştur. Sunduğumuz hizmetlerin ve yaptığımız işin ne kadar önemli olduğunu, işlerimizin insan sağlığı ile doğrudan doğruya bağlantılı olduğunu biliyoruz ve bu ciddiyet ile faaliyet göstermeye devam ediyoruz. İnsan sağlığından daha değerli hiç bir şeyin olmadığı dünyamız da son zamanlarda GDO’lu “genetiği değiştirilmiş ürün” ürünlerin ağırlıkta olduğu bir beslenme anlayışı mevcuttur. Hal böyle olunca sağlıklı ve organik ürünler sağlımız için daha da çok önem taşımış oluyor. Beyaz Kurumsal da hazırlanan yemeklerde kullanılan tüm ürünler itina ile seçilir. Yapılan yemeklerde kullanılan tüm ürünlerin organik olup olmadığına dikkat edilir. Hijyen kurallarına uygun mutfaklarda ve işinin ehli şeflerimizce yemekleriniz hazırlanır. Önemli olan öğün saatini geçirmek değil, başarı ve sağlık için dengeli ve sağlıklı beslenmektir. Siz de Beyaz Kurumsal ile iş yerlerinizdeki çalışanlarınıza, davetlerinize katılan misafirlerinize ve aile bireylerinize sağlıklı ve dengeli beslenme olanağı sağlayabilirsiniz. Her bütçeye uygun fiyatlandırma politikamız ile en lezzetli yemekleri ve en kaliteli yemek hizmetlerini Beyaz Kurumsal’da bulabilirsiniz. Beyaz Kurumsal ile sunulan diğer tüm kaliteli hizmetlere buradan ulaşabilirsiniz.
Taşıma Yemek
Taşıma yemek, müşterilerin istek ve ihtiyacına göre, yemek firmalarının merkez mutfaklarında üretilen yemeğin araçlar ile müşteriye taşınması işine verilen isimdir. Yemekhanelerinde ve iş yerlerinde koku istemeyen ve alandan tasarruf etmek isteyen özellikle personel sayısı az olan firmalar tarafından bu hizmet tercih edilmektedir. Catering şirketlerinin vermiş olduğu taşıma yemek hizmetinde en önemli nokta, üretici firmanın çok yol yapmadan yemeği müşteriye sıcak ve bozulmamış olarak ulaşmasını sağlamaktır. Pişen yemeğin ulaşımı ne kadar erken olursa lezzet açısından müşterileri memnun eder. Ayrıca üretilen yemeklerde kullanılan malzemelerden yemeğin pişirilmesine ve pişirilen ürünün sevkiyatına kadar her aşamada gıda mühendisleri tarafından kontrol altında olması da müşteri memnuniyeti ve sağlığı için oldukça gereklidir.


Haber Editörü Hakkında

Pamukkale Üniversitesi'nde borsa üzerine eğitim aldım. Anadolu Üniversitesi'nde işletme bölümünde okuyorum. 22 ocak 2010'da Kötü Sözlük'ü kurdum. 2012 sonlarına doğru Karamel Bilişim bünyesine katıldım ve Tamseo.com.tr'yi kurdum. Bir yandan Tamseo.com.tr ile Kurumsal İnternet Çözümleri üretirken bir yandan da Tamhaber.com.tr için yazarlık yapıyorum. Sosyal medya üzerinden takip edebildiğimiz, medyanın yazmamayı tercih ettiği haberleri derliyorum.



Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yukarı Dönün ↑
  • En Son

    Takipçiler

  • Sosyal Medya Üzerinde Tam Haber !